fredag den 10. august 2012

Hindbærkoldskål



En hurtig og nem idé til en lille dessert i sommervarmen.

Til 4 personer:
2 dl løsfrosne hindbær
3/4 l koldskål
20 kammerjunkere

Frosne hindbær blendes med koldskål,
og hældes på glas.
5 kammerjunkere knuses over hvert glas.

Mums.
En iskold fristelse til store og små!

♥ maj





3 kommentarer :

  1. skønt. Det er også en af de varriationer jeg er glad for.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg blev jo inspireret hos dig, til at eksperimentere lidt :).
      Desværre nåede jeg aldrig til selv at lave koldskålen og bage kammerjunkerne. Men der skal jo også være noget at tage sig til næste sommer :)!
      Kh maj

      Slet
  2. Jammen i en snæver vending kan man jo også fint gøre sådan her. Vi spiser iøvrigt masser af købte kammerjunkere men de hjemmebagte smager bare meget bedre. Jeg nåede iøvrigt kun ganske få af mine opskrifter så der kommer nok flere næste år, også på nemme kammerjunkere der ikke kræver overskæring.

    Jeg er tit sådan lidt skadet af min akademiske baggrund og vil helst organisere ting i temaer og også tit komme med det grundlæggende og klassikere først.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...